The Garcia House

After the Chemosphere, we called in at the Garcia House, not quite as futuristic as the Chemosphere, but still impressively inventive in the way that it is made to perch on the edge of the hillside on thin struts and the freedom of its entrance staircase and the view out onto the San Fernando valley and down to the city beyond.

The entrance staircase:-

image

The guest bedroom:-

image

The living room:-

image

The bathroom:-

image

And the taps:-

image

image

Standard

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s